Acasă Administratie Angajari la IPJ Braila. Cum poți să devii om al legii

Angajari la IPJ Braila. Cum poți să devii om al legii

Inspectoratul de Poliţie Județean Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, str. Mihail Sebastian, nr.10-12, județul Brăila, organizează concurs cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 6 posturi vacante de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

POSTURILE SCOASE LA CONCURS:

– Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Dudești – ajutor șef post;

– Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Ulmu – ajutor șef post;

– Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Vișani – ajutor șef post;

– Secția 5 de Poliție Rurală Viziru – Postul de Poliție Comunal Berteștii de Jos – ajutor șef post;

– Secția 5 de Poliție Rurală Viziru – Postul de Poliție Comunal Viziru – ajutor șef post (două posturi).

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, urmând ca repartizarea pe posturi a candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

Înscrierea se realizează, în perioada 13.09-24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021 doar până la ora 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@br.politiaromana.ro.

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 24.09.2021, ora 16:00, nu vor fi luate în considerare.

 Mai multe informaţii  privind condiţiile de participare, înscrierea la concurs, desfăşurarea concursului, găsiţi pe site-ul I.P.J. Brăila, https://br.politiaromana.ro/ro/,  secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs sau accesând link-urile:

https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-privind-organizarea-concursului-de-incadrare-directa-din-sursa-externa-a-unui-numar-de-6-posturi-de-agent-de-politie-ajutor-sef-post-din-cadrul-ipj-braila
Exit mobile version