Acasă Eveniment “Greu de ucis” varianta Lacu Dulce / Barbatul calcat cu masina dupa...

“Greu de ucis” varianta Lacu Dulce / Barbatul calcat cu masina dupa o REGLARE DE CONTURI a scapat cu cateva zgarieturi

Un tanar de 29 de ani, din Braila, a fost spulberat intentionat cu masina, dupa ce l-ar fi injunghiat pe fratele soferului, iar momentul a fost surprins de o camera de supraveghere. Desi impactul parea foarte grav, tanarul brailean s-a ales cu cateva zgarieturi, viata sa nefiind in pericol.

Totul ar fi inceput ieri, dupa amiaza, in fata frizeriei din zona TUG Center, unde doi barbati s-au luat la cearta. Unul dintre ei, in varsta de 29 de ani, l-a injunghiat pe celalalt, in varsta de 24 de ani, sustin martorii.

Victima a ajuns la spital, insa l-a anuntat si pe fratele sau mai mare de faptul ca a fost batut si injunghiat. Acesta din urma s-a urcat la volanul unui autoturism si a pornit catre casa celui care i-a batut fratele. Aflandu-se in acele momente in fata portii, barbatul nu a reusit sa se fereasca din calea masinii, care circula cu viteza, si a fost lovit in plin.

Dupa impact, soferul s-a dat jos si a inceput sa il injure pe tanarul care, dupa ce a fost lovit, a ramas inert pe asfalt. “Ai murit? Baga-mi-as p… in ma-ta! Esti smecher?” sunt cuvintele soferului care l-a lovit, fara o urma de regret.

Potrivit ultimelor informatii, tanarul lovit cu masina a fost diagnosticat cu policontuzii, traumatism cranian minor, precum si traumatisme la ambele picioare, iar viata sa nu este pusa in pericol.

https://infobraila.ro/wp-content/uploads/2021/09/reglare-de-conturi-in-lacu-dulce_infobraila.mp4
Exit mobile version