20.7 C
Brăila
vineri, martie 24, 2023
AcasăAdministratieSecretul lui Dragomir

Secretul lui Dragomir

Tema vaccinarii a creat discutii aprinse intre primarul Dragomir si consilierii liberali, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Municipal. Opozitia i-a cerul lui Dragomir sa spuna public daca s-a vaccinat impotriva noului coronavirus, insa nu a primit niciun raspuns concret. Astfel ca raspunsul la intrebarea daca primarul s-a vaccinat sau nu a ramas in aer.

Discutia, deloc ajutatoarea pentru braileni, a pornit de un proiect de hotarare ce viza revenirea unui numar de cinci sali de sport la destinatia de spatii de invatamant, dupa ce, luni bune au fost folosite ca centre de vaccinare antiCOVID. Pentru ca vaccinarea la Braila cam bate pasul pe loc, directorii unitatilor de invatamant in cauza au solicitat ca salile de sport sa redevina spatii în care sa-si desfasoare activitatile de educatie fizica elevii.

In acest context, consilierul municipal liberal Florin Gheorghita a cerut ca centrele de vaccinare din salile de sport sa nu fie inchise, fiind mai bine mutate in  spatii aflate la dispozitia Primariei. In continuare, liberalul l-a intrebat direct la Dragomir daca s-a vaccinat sau nu impotriva noului coronavirus.  

Mi-as dori sa nu inchidem aceste centre de vaccinare, ci sa le mutam in alta parte. (…) Suntem in plin val 4 si o sa va arat o evolutie a incidentei cazurilor COVID-19 la nivelul municipiului. Se poate vedea ca de pe 16 si pana azi, incidenta s-a dublat. Domnule primar, ati fost ales de mai bine de 60% dintre concetatenii nostri. Consider ca dumneavoastra ati fi un bun exemplu si va intreb daca si cand v-ati vaccinat?”, a declarat Florin Gheorghita.

In sustinerea lui Gheorghita au intervenit consilierul Popa Petrica si inspectorul scolar general, Catalin Canciu, insa, nici de aceasta data liberalii nu au primit un raspuns concret.

Vaccinarea este o optiune personala a fiecarei persoane si nimeni nu trebuie sa impuna sa te vaccinezi sau sa nu te vaccinezi… Modul in care eu imi gestionez starea de sanatate nu este problema dumneavoastra – pentru ca nici eu nu va intreb daca v-ati operat de apendicita sau de altceva cand erati copil. Nu e cazul sa o facem noi pe medicii cat timp nu avem pregatire in domeniu… Repet, nu va intereseaza pe dvs daca m-am vaccinat sau nu”.

Intr-un final, proiectul de hotarare ce viza revenirea unui numar de cinci sali de sport la destinatia de spatii de invatamant, dupa ce luni bune au fost centre de vaccinare anti-COVID, a trecut cu 19 voturi „pentru” si 7 abtineri ale consilierilor municipali PNL.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente