10.2 C
Brăila
vineri, martie 24, 2023
AcasăAdministratieATENTIE BRAILENI! Duminica se blocheaza o parte din strazile Calea Galati si...

ATENTIE BRAILENI! Duminica se blocheaza o parte din strazile Calea Galati si Calea Calarasilor

Restrictii de circulatie, in data de 26.09.2021, in intervalul orar 08.30 – 14.00, pe durata derularii evenimentului ”Semimaratonului Braila”, a II-a editie.

Restrictiile de circulatie se adreseaza, in special, celor care locuiesc pe str. Calea Calarasilor, pe sectorul cuprins intre str. Grivitei si str. Imparatul Traian; str. Calea Galati, pe tronsonul cuprins intre Piata Traian si B-dul Al.I.Cuza, cuprinzand toata zona de locuinte aferenta de la cele doua artere principale, catre Fluviul Dunarea.

Accesul persoanelor si al autovehiculelor care intentioneaza sa plece din zona afectata, precum si a celor care doresc sa intre in aceasta zona, va fi permis doar prin anumite puncte, respectiv intersectia str. Calea Calarasilor cu str. Scolilor si str. Justitiei, intersectia str. Calea Calarasilor cu str. Baii si str. Rubinelor, intersectia str. Calea Galati cu str. Golesti, str. Fortificatiei si str. Cetatii. Cei care locuiesc pe str. Danubiului sau str. Imparatul Traian vor avea la dispozitie, ca ruta alternativa, str. Debarcaderului, respectiv str. Vadul Rizeriei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente