18.7 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

MATEI VICTOR-ADRIAN, anunta publicul interesat asupra deciziei APM Braila de incadrare a Planului Urbanistitc Zonal (PUZ) – “CONSTRUIRE HALA P+1E PARTIAL IN VEDEREA FABRICARII DE SURUBURI, BULOANE SI ALTE ARTICOLE FILETATE”, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Traian, sat Traian, CV 25, P 426, judetul Braila: planul nu necesita realizarea evaluarii de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila din mun. Brăila, B-dul Independenței, nr. 16, bloc B5, in zilele lucratoare, între orele 9,00-13,00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Observatiile publicului ser primesc in scris la sediul APM Braila, intre 9.0-13.00, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente