Acasă SOCIAL 6 ani de SOPHIA la Brăila

6 ani de SOPHIA la Brăila

Vineri, 1 otombrie, în showroom-ul situat pe Bulevardul Independenţei 59, a avut loc aniversarea a 6 ani de SOPHIA la Brăila, eveniment la care au fost invitați designeri, arhitecți, precum și dezvoltatori imobiliari, antreprenori, interesați să exploreze noi oportunități de colaborare cu cel mai important producător, francizor, importator si exportator de  decorațiuni interioare, SOPHIA HOME DECORATION.

În cadrul evenimentului-cocktail au participat peste 50 de pasionați ai domeniului amenajărilor interioare și au fost prezentate colecții de țesături, perdele si draperii unicat confecționate din materiale cu atitudine si stil, alături de alte produse complementare: fete de perna, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de masa, lenjerii, sisteme de prindere, canafi și mobilier din lemn.

Gazda evenimentului a fost d-na Oana Mavroianu Tomasselli, proprietara francizei SOPHIA Brăila, un om implicat de peste 10 ani în domeniul antreprenoriatului. În cei 6 ani de când este francizat SOPHIA, împreună cu echipa pe care a format-o, compusă din consilieri, designeri specializați, montatori, a decorat peste 3500 de locuințe private, precum și câteva instituții de cultură din județele Brăila, Galați, Tulcea. Cu o vastă experiență în domeniul amenajărilor interioare, d-na Tomasselli a declarat următoarele: „Am început acum ceva ani în urmă să mă ocup de designul de interior, de decorarea caselor și a spațiilor interioare. Dintr-o pasiune am făcut până la urmă o afacere și în acest moment nu mă văd făcând altceva. Împreună cu echipa mea am încercat mereu să aduc în casele clienților noștri eleganța și bunul gust. Am ales franciza Sophia pentru că mi-a oferit ocazia să îmi pot pune în practică ideile personale despre designul interior și pentru că simt că mă regăsesc în această activitate.”

La eveniment a fost prezentă și D-na Anamaria Ștefan Georgescu, fondatoarea brandului SOPHIA, alături de partenerul său, dl. Cristian Georgescu. „Mă bucur să fiu astăzi alături de voi și felicit Franciza Brăila pentru cei 6 ani de SOPHIA și de proiecte deosebite. Le doresc Oanei și echipei pe care o conduce mult succes în această activitate frumoasă! SOPHIA vine acum cu un suflu nou în magazinele din rețea, cu colecții noi de țesături, mobilier, covoare și lenjerii.” a afirmat d-na Georgescu.

Brăilenii sunt invitați să descopere universul pastelat al țesăturilor ingenios concepute și atent selecționate de o echipă de designeri pasionați, al produselor personalizate, lucrate cu pasiune în atelierele de creație SOPHIA, precum și ultimele tendințe în domeniu pe plan internațional.

„Sunt foarte încântat să particip la acest eveniment. Prin aniversarea a 6 ani de franciză la Brăila  ni se confirmă interesul deosebit și încrederea de care SOPHIA se bucură în rândul întreprinzătorilor și oamenilor îndrăgostiți de frumos. Acest aspect se datorează atât condițiilor atractive oferite de noi, dar și a calității materialelor și produselor comercializate.” a afirmat Tiberiu Bălinișteanu, Director Francize în cadrul companiei SOPHIA.

Despre companie:

SOPHIA a luat nastere in anul 2004 cu proiectul  “Sophia Incredible India”, compania  promovand produse originale din India. Ulterior, a continuat incursiunea in lumea frumosului, a eleganței și a bunului gust preluand din stilurile europene, business-ul transformandu-se in ceea ce astazi se cheama “Sophia Home Decoration”. SOPHIA, se află într-un amplu proces de extindere a magazinelor in regim de franciza, atât la nivel național, cat si internațional, anul acesta deschizând 5 locații noi, din care 2 magazine în Sibiu, și respectiv câte unul în Focșani, Constanța și Cluj.

În cei 17 ani de activitate, Sophia Home Decoration a reușit să își consolideze o poziție dominantă ca furnizor atât pentru industria HoReCa, cât și pentru clienții privați, având în portofoliu un număr impresionant de lucrări: peste 100 de hoteluri și pensiuni, 100 restaurante si cafenele, teatre/ muzee dintre care amintim Teatrul National „V. Alecsandri” din Iași, Palatul „Al. I. Cuza” Ruginoasa, Muzeul Unirii Iași  și peste 15000 de reședințe private.                                                                   

SOPHIA a reușit să construiască o poveste de succes, un brand de încredere 100% românesc,  câștigând aprecierea furnizorilor, partenerilor cât și a clienților, reușind să livreze produse și servicii de calitate, având ca obiectiv înnoirea periodică a colecțiilor, oferind ca element de unicitate consilierea gratuită la domiciliu și online cu designeri specializați. SOPHIA este editor de colectii si specialist in “window treatment”, fiind singurul brand de pe piata home&deco care realizeaza un catalog complet de prezentare a colectiilor de perdele si draperii.

Sophia are 3 ateliere de creație/producție cu peste 40 de oameni calificați. Produsele reprezentative sunt: perdele si draperii dintr-o gamă largă de țesături și într-o gamă largă de modele, dublate sau cu interlining, fețe de pernă orice dimensiune, cuverturi simple sau matlasate, fețe de masă, traverse de masă sau de pat, huse pentru canapele de interior și terase.

Pe lângă aceste produse pe care Sophia le comercializează, zeci de mii de Produse Personalizate sunt realizate anual la Comandă în Atelierele Proprii. Tot la comanda se pot realiza ignifugări pentru unele materiale, print personalizat sau brodare, precum și diferite modele de coasere unicat. 

Sophia Home Decoration este o firmă cu capital 100% românesc, cu o tradiţie de 17 ani și o rețea de 27 de magazine, din care 6 magazine proprii si 21  francize, ce s-a extins pe piața națională și internațională, promovând permanent parteneriatul in regim franciză. Pentru clienții interesați, Sophia oferă posibilitatea accesării magazinului online www.sophia-romania.ro unde pot vizualiza toate produsele si serviciile companiei.

Exit mobile version