13.2 C
Brăila
luni, martie 27, 2023
AcasăPublicitateANUNT PUBLIC

ANUNT PUBLIC

S.C. PROMEX S.A. anunta publicul interesat asupra luarii de catre Agentia pentru Protectia Mediului Braila a deciziei etapei de incadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului proiectul “DESFIINTARE CORP C4 – CENTRALA TERMICA SI CORP C5 – ATELIER DEBITARE FORJA”, propus a fi amplasat in judetul Braila,  mun. Braila, strada Industriei nr. 17, lot 40, CF 84803, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu necesita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, din municipiul Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 09:00 -13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, sectiunea Reglementari / Avizul de mediu / Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate inainte comentarii/observatii la proiectul decizie de incadrare in termen de 10 de zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente