16.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

S.C. PROMEX S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “DESFIINTARE CORP C1 – HALA FORJA MIJLOCIE SI CORP C2 – GRUP SOCIAL”, propus a fi amplasat in judetul Braila,  mun. Braila, strada Industriei nr. 17, lot 30, CF 73221 – proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, din municipiul Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 09:00 -13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, sectiunea Reglementari / Avizul de mediu / Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate inainte comentarii/observatii la proiectul decizie de incadrare in termen de 10 de zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Articolul precedentANUNT PUBLIC
Articolul următorAnunt public / COMUNICAT DE PRESA
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente