12 C
Brăila
sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăAdministratieDRAMATIC Fara locuri libere la ATI COVID / Valul 4 umple si...

DRAMATIC Fara locuri libere la ATI COVID / Valul 4 umple si celelalte paturile COVID din Braila

Braila nu mai are locuri libere la ATI COVID. Cele 12 paturi sunt ocupate, iar in cazul in care vreun pacient are nevoie de intubare, va fi transferat intr-un alt judet pentru a primi ingrijirile medicale necesare.

Daca in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva situatia este dramatica, nici restul sectiilor in care sunt tratati pacientii infectati cu coronavirus nu stau prea bine, astazi fiind neocupate aproximativ 30 de paturi. Aceste locuri pot fi ocupate in orice moment, avand in vedere rapiditatea cu care noul coronavirus se transmite.

In corpul C mai sunt doua paturi libere din 85. In corpul E nu mai sunt paturi iar in corpul B, in aceasta dimineata, erau libere aproximativ 30 de paturi din cele 115 disponibile. Mentionam ca in corpul B al Spitalului Judetean Braila sunt tratate cazurile usoare si medii“, ne-a declarat managerul Spitalului Judetean Braila, dr. Delia Rasnoveanu.

In sectiile COVID din Braila sunt internate astazi 224 persoane infectate cu noul coronavirus. In ultimele 24 de ore au fost confirmati alti 139 de braileni, astazi fiind una din zilele cu cele mai multe cazuri confirmate de cand am intrat in valul 4.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente