22.2 C
Brăila
joi, iulie 7, 2022
AcasăEvenimentESTE TOT MAI GRAV! 83 de clase din Braila au trecut in...

ESTE TOT MAI GRAV! 83 de clase din Braila au trecut in online

Valul 4 afecteaza tot mai multe scoli din intreg judetul Braila. Peste 80 de clase si-au mutat cursurile in sistem online dupa ce au fost depistate cazuri de infectie cu noul coronavirus, conform datelor publicate pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Braila.

Unul dintre cele mai importante licee din municipiul Braila, Colegiul National “Nicolae Balcescu”, se confrunta cu o explozie de cazuri de Covid -19, nu mai putin de 6 clase fiind trimise acasa, de unde fac ore on-line. In aceeasi situatie este si Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu, unde 6 clase de elevi fac scoala de acasa.

Cursurile au fost suspendate in total in 83 de clase, cele mai multe cazuri inregistrandu-se Colegiul National “Nicolae Balcescu” (6 clase), Liceul de Arte “Hariclea Darclee” (5 clase) si Colegiul National Gheorghe Munteanu Murgoci (4 clase).

Cursurile la clasele unde s-au inregistrat cazuri de COVID-19 au fost suspendate pentru doua saptamani, elevii urmand sa invete in sistem online.

Incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este de 3,32 la nivelul judetului Braila si de 4,73 in municipiul Braila, 20 de localitati inregistrand in data de 5 octombrie peste 3 cazuri/1.000 locuitori.

Vezi mai jos lista completa a claselor mutate in online din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus.

Lista clase trecute in online in data de 4 octombrie

Lista clase trecute in online in data de 5 octombrie

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente