Acasă Eveniment ESTE TOT MAI GRAV! 83 de clase din Braila au trecut in...

ESTE TOT MAI GRAV! 83 de clase din Braila au trecut in online

Valul 4 afecteaza tot mai multe scoli din intreg judetul Braila. Peste 80 de clase si-au mutat cursurile in sistem online dupa ce au fost depistate cazuri de infectie cu noul coronavirus, conform datelor publicate pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Braila.

Unul dintre cele mai importante licee din municipiul Braila, Colegiul National “Nicolae Balcescu”, se confrunta cu o explozie de cazuri de Covid -19, nu mai putin de 6 clase fiind trimise acasa, de unde fac ore on-line. In aceeasi situatie este si Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu, unde 6 clase de elevi fac scoala de acasa.

Cursurile au fost suspendate in total in 83 de clase, cele mai multe cazuri inregistrandu-se Colegiul National “Nicolae Balcescu” (6 clase), Liceul de Arte “Hariclea Darclee” (5 clase) si Colegiul National Gheorghe Munteanu Murgoci (4 clase).

Cursurile la clasele unde s-au inregistrat cazuri de COVID-19 au fost suspendate pentru doua saptamani, elevii urmand sa invete in sistem online.

Incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este de 3,32 la nivelul judetului Braila si de 4,73 in municipiul Braila, 20 de localitati inregistrand in data de 5 octombrie peste 3 cazuri/1.000 locuitori.

Vezi mai jos lista completa a claselor mutate in online din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus.

Lista clase trecute in online in data de 4 octombrie

Lista clase trecute in online in data de 5 octombrie

Exit mobile version