20.7 C
Brăila
vineri, martie 24, 2023
AcasăPublicitateAnunt public / Comunicat de presa

Anunt public / Comunicat de presa

05.10.2021

Începerea proiectului IMM finanțat prin Măsura 2 – „Stimularea dezvoltării SC BIA OPTIME PRODUCTION SRL în contextul crizei provocate de COVID-19”

SC BIA OPTIME PRODUCTION SRL anunță lansarea proiectului cu titlul ”Stimularea dezvoltării BIA OPTIME PRODUCTION SRL în contextul crizei provocate de COVID-19”, proiect  nr. RUE 16919 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 10.09.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității curente a SC BIA OPTIME PRODUCTION SRL, desfășurată în domeniul fabricării biscuiţilor şi pişcoturilor; fabricarea prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie – cod CAEN – 1072, activitate ce a fost afectată de răspândirea virusului SARS-CoV-2. Sprijinul se acordă prin ajutorul de stat sub forma de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere și a documentației anexe, prin măsura „Granturi pentru capital de lucru”, implementată de catre Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările și modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;

-menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, de la data acordării grantului.

Valoarea proiectului este de 834.813,75 lei (valoarea totală) din care: 725.925,00 lei grant și 108.888,75 lei cofinanțare.

Persoană de contact: Iamandi Mihai – iamandimihai.inc@gmail.com

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente