16.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăEvenimentCarpeala de la Concodia a intrat la apa

Carpeala de la Concodia a intrat la apa

Lucrarea de mantuiala a firmei Micantis a intrat la apa. La prima ploaie de toamna, asfaltarea din statia de la Piata Concordia a dat mari batati de cap brailenilor. In aceasta dimineata (dupa ce a picurat toata noaptea) cladirea din fata statiei se oglindea in apa stransa, iar oamenii, care asteaptau transportul in comuni, trebuiau sa treaca prin ditamai balta pentru a urca in autobuze.

Firma Micatis Prod SRL, care a executat lucrarea cu cateva saptamani in urma, cea a omului de afaceri Gropeneanu, a comis-o din nou. Daca in luna iulie a a asfaltat de s-a facut “praf” parcarile din cartierul Viziru, acum, lucrarea le-a intrat la apa. Acum, dupa ce imaginile cu balta din statie de la Concordiaau ajuns in spatiul public, “brigada asfaltarilor” a intervenit. Astazi, muncitorii firmei Micantis au iesit iar la carpeala.

Micatis Prod SRL promitea “CALITATE”

In timp ce se juca cu nervii brailenilor, firma promitea performanta si calitate in lucrarile sale.

“Cea mai recenta achizitie este un utilaj care ne permite sa turnam direct covor asfaltic pentru trotuare si discutam aici de o investitie de circa 100.000 euro, utilaj unic in judetul nostru. Statia de asfalt in sine este cea mai buna de pe piata, iar piatra, sorturile si bitumul pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, pentru ca si asfaltul sa fie foarte bun. Veti vedea ca tot ce vom face noi este de calitate si nu o sa ne batem joc de lucrari”, promitea omul de afaceri brailean Aurel Gropeneanu, citat de ziarul Obiectiv.

Potrivit sursei citate, firma a cheltuit aproape  8 milioane euro pentru investitii precum o statie de asfalt, una de betoane, precum si un parc de utilaje de ultima generatie: autogreder, finisor, rulouri compactoare, freze, masina de emulsie, masina de taiat rosturi, buldoexcavatoare si camioane.

Firma nu este la primul astfel de contract cu municipalitatea, cunoscut fiind faptul ca, in 2017, a executat lucrari cu o valoare de circa 5,5 milioane lei, fara TVA.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente