Acasă Eveniment Casa sparta in Braila / Hotul a amenintat proprietara cu un pistol…...

Casa sparta in Braila / Hotul a amenintat proprietara cu un pistol… de jucarie

La data de 14 octombrie, în jurul orei 21.00, o femeie a sesizat polițiștii cu privire la faptul că a observat pe camerele de supraveghere cum un bărbat necunoscut ar fi pătruns în incinta locuinței sale, din municipiul Brăila.

În intenția de a fugi din locuința femeii, pentru a-si asigura scăparea, intrucât a fost surprins de aceasta cum escaladează gardul către stradă, cu bagaje asupra lui, bărbatul ar fi amenințat-o că o împușcă cu un pistol și ar fi fugit. La scurt timp, în apropierea locuinței femeii, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică l-au identificat, imobilizat și condus la sediul poliției pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care avea o geantă voluminoasă pe umăr, iar în mână avea un pistol.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în geanta de voiaj bărbatul avea mai multe bijuterii, articole vestimentare și alte bunuri, pe care le-ar fi sustras din locuința femeii, iar pistolul cu care ar fi amenințat-o este jucărie, confecționat din material plastic negru. Bunurile mai sus menționate, în valoare de aproximativ 20.000 de lei au fost recuperate de polițiști și predate proprietarei.

În urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.În această dupa amiază, la propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, instanța a dispus față de brăilean măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. Polițiștii continuă cercetările în cauză, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Exit mobile version