22.5 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăEvenimentULTIMA ORA! Primul liceu din Braila inchis de coronavirus

ULTIMA ORA! Primul liceu din Braila inchis de coronavirus

Coronavirusul a inceput sa inchida scolile si in Braila. Colegiul National “Gheorghe Munteanu Murgoci” este prima institutie de invatamant care isi inchide integral portile, toti elevii fiind trecuti in invatamantul online.

Scoala gimnaziala “ALEKSANDR SERGHEEVICI PUŞKIN” este si ea puternic lovita de coronavirus, invatamantul gimnazial fiind trecut in online pentru perioada 13-26 octombrie.

Nici in celelelte unitati de invatamant din municipiu si judet situatia nu este prea roz. Conform datelor publicate pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Braila, in 94 de clase copii au fost trimisi sa studieze de acasa.

Cele mai multe cazuri se inregistreaza Colegiul National Pedagogic “Dumitru Panaitescu Perpessicius”, unde 9 clase au trecut in online, Scoala Gimnaziala “Fanus Neagu” (7 clase) si Colegiul Economic “Ion Ghica” (5 clase).

Cursurile la clasele unde s-au inregistrat cazuri de COVID-19 au fost suspendate pentru doua saptamani, elevii urmand sa invete in sistem online.

Incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este de 6,08 la nivelul judetului Braila si de 8,27 in municipiul Braila.

Vezi mai jos lista completa a claselor mutate in online din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente