16.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

MARGARIT FANEL, MARGARIT DANA-VALENTINA, titulari ai proiectului “Schimbare de destinatie din sectie de panificatie in atelier mobila si atelier intretinere auto si recompartimentare fara modificarea cailor de acces existente”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului – nu este necesara efectuarea evaluarii asupra mediului – pentru proiectul ” “Schimbare de destinatie din sectie de panificatie in atelier mobila si atelier intretinere auto si recompartimentare fara modificarea cailor de acces existente”, propus a fi amplasat in judetul Braila, municipiul Braila, strada Iezerului nr. 1.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila – mun. Braila, Bd. Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritaii competente pentru protectia mediului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente