5.1 C
Brăila
vineri, martie 31, 2023
AcasăEvenimentSJU Braila se pregateste de ce este mai rau / Sectia de...

SJU Braila se pregateste de ce este mai rau / Sectia de Pediatrie se muta pentru a crea noi paturi cu oxigen pentru pacientii COVID

Numarul mare de infectari zilnice impune noi masuri in Spitalul Judetean Braila. Se suplimenteaza numarul de paturi pentru pacientii infectati cu noul coronavirus care au nevoie si de oxigen. Conform informatiilor furnizate de managerul SJU, dr. Delia Rasnoveanu, in ultimele zile s-au creat 20 de locuri si urmeaza inca 28, odata cu mutarea sectiei de Pediatrie in corpul D.

Am mai creat locuri. S-a suplimentat un sector cu 18-20 de paturi la parter, in corpul B, unde avem si prize de oxigen. Acum suntem in curs de amenajare sector de COVID la etajul 5 din corpul A, unde a fost Pediatria pentru ca acolo avem si prize de oxigen mai multe. Pediatria se va muta la Maternitate, in corpul D, temporar, bineinteles. Aici se creaza 28 de paturi cu oxigen“, a declarat pentru Infobraila managerul SJU.

In acest moment, Spitalul Judetean Braila este sufocat de coronavirus, fiind internate 411 persoane cu diferte forme ale bolii. Paturile nu sunt insa suficiente pentru a face fata valului mare de infectari zilnice, asa ca s-a luat decizia suplimentarii lor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente