18.9 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăLocalFOTO Politia in strada! Se fac controale

FOTO Politia in strada! Se fac controale

Actiunea a avut drept obiective reducerea victimizarii prin accidente rutiere, in care sunt implicate autovehicule destinate transporturilor rutiere publice de marfuri sau persoane, mentinerea unui climat de legalitate in domeniul transporturilor rutiere publice, precum si respectarea masurilor instituite pentru prevenirea si combaterea Covid-19.

Astfel, politistii au verificat 116 autovehicule cu destinatie transport marfa  si au aplicat 30 de sanctiuni contraventionale, pentru nerespectarea normelor privind circulatia pe drumurile publice prevazute de O.U.G. 195/2002, dintre care, 11 sanctiuni au fost aplicate pentru depasirea vitezei legale de deplasare a vehiculelor, 10 pentru neportul centurii de siguranta, 7 pentru lipsa documentelor si alte 2 sanctiuni contraventionale vizand alte abateri la O.U.G. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

De asemenea, politistii au verificat 186 de autovehicule cu destinatie transport de persoane  si au aplicat 18 sanctiuni contraventionale, pentru nerespectarea normelor privind circulatia pe drumurile publice prevazute de O.U.G. 195/2002, dintre care, 8 pentru neportul centurii de siguranta si alte 7 sanctiuni contraventionale pentru lipsa documentelor. De asemenea, alte 3 sanctiuni contraventionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor prevazute de Legea 55/2020, privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

In continuare politistii braileni vor actiona pe raza intregului judet, pentru prevenirea si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum si constientizarea tuturor participantilor la trafic despre importanta respectarii normelor rutiere.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente