Acasă Eveniment FOTO Crima infioratoare la Maxineni / Gravida de 27 de ani, ucisa...

FOTO Crima infioratoare la Maxineni / Gravida de 27 de ani, ucisa de frate concubinului / In doua zile urma sa nasca

Crima oribila in localitatea Maxineni. O tanara de 27 de ani, insarcinata in 9 luni, a fost ucisa de cumnatul acesteia cu doua lovituri de cutin in zona sternului. Presupusul agresor a incercat ulterior sa isi ia viata, tot prin injunghiere, insa nu a reusit, in acest moment fiind supus unei interventii chirurgicale in Spitalul Judetean Braila.

Intreaga scena s-a petrecut in aceasta dimineata, in jurul orei 03.45.

Tanara de 27 de ani, Georgiana M. a fost injunghiata in zona pieptului dupa iscarea unui conflict spontan intre victima si agresor. Inainte sa fie ucisa, fata a sunat la 112, anuntand ca individul a dat foc locuintei. Pompierii ajunsi imediat la fata locului au fost cei care au descoperit grozavia. Victima a fost gasita cazuta, fara viata, in curtea din spate a imobilului.

Marinela Cosnita, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, a declarat pentru Infobraila ca presupusul agresor a incercat sa isi puna capat zilelor dupa ce ar fi comis crima.

In cursul acestei dimineti, Parchetul de pe langa Tribunalul Braila a fost sesizat cu privire la faptul ca, in comuna Maxineni, a avut loc un conflict intre doua persoane, in speta victima si presupusul autor, cumnatul acesteia. Cei doi locuiau in acelasi imobil, singuri. Urmare a unui conflict, pe care la acest moment il investigam, presupusul autor i-a aplicat victimei doua lovituri cu un cutit in zona sternului, leziunile create victimei fiind incompatibile cu viata. Victima era insarcinata in 9 luni si peste doua zile, din declaratia verbala a mamei, urma sa nasca. Dupa incident, presupusul autor a avut o tentativa de suicid. La acest moment, acesta se afla la spital si este supus unei interventii chirurgicale. Continuam cercetarea. Nu cunoastem daca acesta a incercat sa incendieze casa anterior conflictului sau dupa. Urmeaza sa efectuam cerectarile. Casa a ars in proportie de 90%“.

Concubinul tinerei urmeaza sa vina din Germania pentru a isi conduce pe ultimul drum partenera de viata si copilul nenascut. Vecinii spun ca agresorul lucra cu ziua prin sat, iar victima lucra la fabrica Yazaki, acum fiind in concediu de maternitate. Casa in care locuiau era a parintilor celor doi frati. Victima si presupusul calau locuiau singuri, concubinul fetei fiind plecat in Germania, iar soacra, in Italia, la munca.

Citeste si EXCLUSIV VIDEO / Criminalul din Maxineni, cu cutitul in piept langa victima sa

Citeste si EXCLUSIV Criminalului din Maxineni si-a revenit si a vorbit / Initial a incercat sa isi taie venele si gatul, apoi si-a infipt cutitul in piept

Exit mobile version