22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

PASCU LIVIU SI PASCU BEATA anunta publicul interesat asupra deciziei APM Braila de incadrare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) “CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL – PIESE PENTRU MASINI AGRICOLE SI GARD LA STRADA”, amplasament judetul Braila, mun. Braila,  soseaua Baldovinesti nr. 67 lot 2 + 69: planul nu necesita realizarea evaluarii de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila – mun. Braila, Bd. Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din mun. Braila, Bd. Independentei, nr. 16, Bl. B5, intre orele 9.00-13.00, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente