18.9 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

ELECTROMONTAJ S.A., titular al planului/programului PUZ –  ”CONSTRUIRE CENTRU COMERCIAL CU REGIM DE ÎNĂLȚIME PARTER ȘI ETAJ FORMAT DIN: 1.HYPERMARKET (INCLUZÂND SPAȚIU  COMERCIALIZARE ȘI SERVIRE PRODUSE TIP FAST FOOD, PADOCURI CĂRUCIOARE, REZERVĂ DE INCENDIU ȘI GRUP POMPARE); 2.SUPERMARKET (INCLUZÂND REZERVA DE INCENDIU ȘI STAȚIE POMPARE); 3. CLĂDIRE SPAȚII COMERCIALE; AMENAJARE ACCESURI AUTO ȘI PIETONALE, AMENAJARE PARCĂRI, AMPLASARE MIJLOACE PUBLICITARE PE TEREN ȘI FAȚADE, POSTURI TRAFO ȘI DE CONEXIUNE, AMENAJARE SPAȚII VERZI, ÎMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE ȘANTIER”,  din Municipiul Brăila, Strada Industriei, nr. 17, Lot 2 și Strada Industriei, nr. 17, Lot 3; nr. cad. 96251, 96252, jud. Brăila, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul/programul menționat și declanșarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului/programului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila din Municipiul Braila, B-dul Independentei, Nr. 16, Bl. B5, in zilele licratoare intre orele 09:00-13:00.

Observații/comentarii și sugestii se primesc în scris la sediul A.P.M. Brăila, în termen de 18 zile de la data publicării anunțului.  

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente