Acasă Eveniment Banel Nicolita fuge de camatari in SUA / A pierdut nevasta, casele...

Banel Nicolita fuge de camatari in SUA / A pierdut nevasta, casele si toti banii

SONY DSC

Braileanul Banel Nicolita, fosta vedeta a FCSB, s-a refugiat in SUA, de teama camatarilor, de la care s-a imprumutat 400.000 de euro si pe care nu i-a mai putut inapoia, ce mai multi dintre ei fiind bagati in echipa de Liga a treia CS faurei, orasul sau natal, scrie Digisport.
Dorinta de a transforma echipa din orasul natal si de a o impune pe plan sportiv l-au costat pe Nicolita nu numai sume importante de bani, dar si relatia cu deja fosta lui sotie, Cristina, pe care a cunoscut-o cand el juca la FCSB, iar ea era studenta la o facultate cu profil economic. “Distanta, ca el statea foarte multa la echipa, la Faurei, dar si banii pe care i-a bagat cu nemiluita in echipa lui l-au facut sa piarda si sotia, dar si casa, apartamentul, spatiul comercial si gradinita din Bucuresti. Pacat de el, a divortat discret, la notar, si a lasat copiilor bunurile”, declara o persoana din anturajul sau pentru un cotidian bucurestean.

Banel isi odihneste palma larga deschisa pe posteriorul brunetei, alta decat sotia, cu care se relaxa la o terasa de fite din Mamaia


Se pare ca nu numai pasiunea pentru fotbal l-a adus pe Banel Nicolita muncitor necalificat in constructii la granita dintre SUA si Mexic, dar si noile sale pasiuni cu care s-a afisat in localurile de fite din Mamaia, asa cum reiese si in fotografiile publicate de un site de paparazzi.

Exit mobile version