Acasă Eveniment Ucigasul din Maxineni a fost arestat preventiv / Si-a recunoscut fapta

Ucigasul din Maxineni a fost arestat preventiv / Si-a recunoscut fapta

P.N., ucigasul tinerei de 27 de ani, din Maxineni, si al copilului ei nenascut, a fost prezentat in fata instantei cu propunere de arestare. Ieri, magistratii Tribunalului Braila au dispus arestarea, pentru o perioada de 30 de zile, a inculpatului acuzat de uciderea cumnatei sale. Acesta si-a recunoscut fapta in fata oamenilor legii.

Ulterior incendierii locuintei, intrucat aceasta nu fusese cuprinsa de flacari, acestea doar mocnind in interior, iar viitoarea cumnata purta o convorbire telefonica cu operatorul de la SNUAU 112 in curtea imobilului, inculpatul, banuind ca aceasta anunta autoritatile despre incident, i-a aplicat lovituri active, repetate cu un corp taietor intepator (un cutit de bucatarie) in zona toraco-cardio-pulmonara, leziunile (plagi injunghiate toraco-cardio-pulmonare) fiind incompatibile cu viata”, se arata in comunicatul de presa remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Braila.

Reamintim ca M.G., o tanara de 27 de ani, insarcinata in 9 luni, a fost ucisa de cumnatul acesteia cu doua lovituri de cutin in zona sternului. Presupusul agresor a incercat ulterior sa isi ia viata, tot prin injunghiere, insa nu a reusit.

Intreaga scena s-a petrecut in dimineata zilei de 21 octombrie, in jurul orei 03.45.

Tanara de 27 de ani, Georgiana M. a fost injunghiata in zona pieptului dupa iscarea unui conflict spontan intre victima si agresor. Inainte sa fie ucisa, fata a sunat la 112, anuntand ca individul a dat foc locuintei. Pompierii ajunsi imediat la fata locului au fost cei care au descoperit grozavia. Victima a fost gasita cazuta, fara viata, in curtea din spate a imobilului.

Citeste si FOTO Crima infioratoare la Maxineni / Gravida de 27 de ani, ucisa de frate concubinului / In doua zile urma sa nasca

Citeste si EXCLUSIV VIDEO / Criminalul din Maxineni, cu cutitul in piept langa victima sa

Citeste si EXCLUSIV Criminalului din Maxineni si-a revenit si a vorbit / Initial a incercat sa isi taie venele si gatul, apoi si-a infipt cutitul in piept

Exit mobile version