22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăEvenimentNoul prefect de Braila nu are casa, are credite si este pasionat...

Noul prefect de Braila nu are casa, are credite si este pasionat de masini la mana a doua

Useristii sunt scosi, unul cate unul, din functiile detinute in urma participarii la guvernare, locul lor fiind luat de liberali. Astazi, prefectul Judetului Braila a fost numit Florin Sergiu Dobrescu, fost politist si pana ieri fost sef al unei firme de securitate al carui patron este martor denuntator intr-un dosar DNA care il implica si pe fostul primar al sectorului 1 Dan Tudorache.
Dobrescu are 50 de ani si a fost, intre 2007 si 2016 sef al Politiei Orasului Faurei, intre 2016 si 2017 adjunct al sefului politiei Municipiului Braila, ulterior sef al Serviciului de Ordine Publica, functie din care fostul prefect Simona Draghincescu, pe atunci consilier judetean, i-a cerut demisia considerand ca nu isi face treaba cum trebuie, in contextul in care doi sportivi americani au fost injunghiati la o tersa din oras. “In aceasta situatie critica, seful de la Ordine Publica ar trebui sa-si prezinte demisia, ceea ce nu cred ca se va intampla. In aceasta situatie, in calitate de membru ATOP (n.r. Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica), solicit demiterea sa si intreprinderea tuturor demersurilor legale astfel incat viata cetatenilor sa fie protejata. Cum am spus si in sedintele ATOP, situatia nu este nici pe departe roz bombon, asa cum este prezentata in statisticile publice, pentru ca intr-o statistica depinde foarte mult la ce te raportezi. Nu este bine ceea ce vedem la Braila!”, declara la acea vreme pentru DeBraila Simona Draghincescu.
De asemenea, Dobrescu a terminat Dreptul in 2002 la Academia de Politie “Al.I.Cuza” din Bucuresti, dar are si o diploma de master la celebra Universitate “Spiru Haret”.
Dobrescu Florin Sergiu este casatorit si are un copil. Noul prefect nu are case sau terenuri, dar in declaratia sa apar mai multe credite, unele deja platite si altele in derulare, tot din documentul citat reiesind ca este un adevarat pasionat de masini, din pacate la mana a doua, acesta cumparand si vanzand un total de patru autoturisme.
Nicolae Nitescu si Adin Boboc vor ramane subrefecti in cadrul Prefecturii Judetului Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente