Acasă Eveniment VIDEO / Amanta lui Reghe cerseste un loc la masa miliardarilor arabi

VIDEO / Amanta lui Reghe cerseste un loc la masa miliardarilor arabi

Un fost angajat al unui club de fite din Dubai a dat publicitatii un mesaj vocal prin care amanta lui Laurentiu Reghencampf ii cerea sa ii faca intrarea la masa miliardarilor care urmau sa vada cursa de formula 1 din Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi.

Acesta a povestit pentru NCN ca lucra supervizor de sala in Dubai cand a cunoscut-o pe Corina Caciuc, care batea cluburile seara de seara pentru a se distra cu diferiti clienti cu bani. Mai mult, ca sa isi intareasca spusele, el a dat publicitatii un mesaj vocal pe care i l-a trimis Corina pe 24 noiembrie 2016, mesaj prin care aceasta il ruga mieros sa ii faca intrarea la masa miliardarilor care veneau sa urmareasca pe viu cursa de Formula 1 de pe circuitul de la Abu Dhabi.

Corina Caciuc este acum intr-o relatie amoroasa cu Laurentiu Reghencampf, pe care l-a cunoscut acum mai multi ani in Dubai, sustin sursele NCN. In mod cert, legatura este una serioasa, amanta lui Reghe fiind asociata intr-o firma cu baiatul din prima casatorie a actualului antrenor, Luca. Firma se numeste Wholsale Trade Concept SRL, infiintata, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului, in 2020 si se ocupa cu comert. De altfel, Caciuc mai este asociata in alte cateva firme, cu diversi parteneri, unii chiar nume grele ale afacerilor din Romania.

Puteti asculta rugamintile Corinei AICI

Exit mobile version