10 C
Brăila
miercuri, martie 22, 2023
AcasăEvenimentAnunt de ultima ora! Ce se intampla cu elevii din 8 noiembrie

Anunt de ultima ora! Ce se intampla cu elevii din 8 noiembrie

Cimpeanu a anuntat luni ca scoala va incepe in 8 noiembrie, dar vineri se va anunta in ce fel se vor sustine cursurile, in urma consultarilor cu autoritatile sanitare.

Este firesc pentru orice parinte, elev, profesor, sa stie un minim, sa aiba un minim de predictibilitate. Am precizat deja punctul de vedere al Ministerului Educatiei. Doua saptamani de vacanta era minim acceptat. Doua saptamani de vacanta a fost maximum care poate fi recuperat. Pe 8 noiembrie, scoala va incepe. Exista un document in care s-au prezentat masuri propuse spre aprobare. Ministrul Educatiei va ramane consecvent principiului ca scolile sa continue in format fizic. Nu voi abdica de la acest principiu. Vom avea consultari cu autoritatile sanitare si vineri vom anunta cum se vor deschide scolile”, a anuntat Cimpeanu

Totodata, ministrul Educatiei a adaugat ca pentru liceu numarul tezelor va fi redus de la 4 la 3.

Am decis sa reducem numarul de teze pe care elevi il vor sustine in acest an. La clasa a opta, in loc de 3 teze, 2 teze. Cu prezenta fizica.Tezele se vor putea sustine incepand cu data de 6 decembrie. Pentru cei care nu vor putea sa sustina tezele cu prezenta fizica, le vor putea sustine ulterior, la revenire, chiar daca acest lucru se va intampla in semestrul al doilea Vor fi disponibile testele pe baza de saliva incepand cu saptamana viitoare in toate scolile din Romania. Exista o esalonare facuta de ONAC“, a mai precizat Cimpeanu.


Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente