18.9 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

COMPANIA NATIONALA “ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII MARITIME” SA GALATI anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “PORT BRAILA – LUCRARI DE INFRASTRUCTURA A SECTORULUI PORTUAR AL FRONTULUI DE OPERARE LA DUNARE, ADIACENT MOLULUI”, propus a fi amplasat in judetul Braila, municipiul Braila, incinta Docuri, nr. 1 -Zona Portului Braila: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila – mun. Braila, Bd. Independentei, nr. 16, Bl. B5, de luni pana vineri, intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainte comentarii/observatii la proiectul decizie de incadrare in termen de 10 de zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente