19.8 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăAdministratieULTIMA ORA! Maratonul vaccinarii in weekend, in incinta noului centru de...

ULTIMA ORA! Maratonul vaccinarii in weekend, in incinta noului centru de vaccinare din Mall Braila

Institutia Prefectului-Judetul Braila informeaza ca, incepand de maine, 03.11.2021, se va deschide noul centrul de vaccinare din Promenada Mall Braila. In acelasi timp, centrul de vaccinare de tip drive-thru amenajat in parcarea mall, din satul Varsatura, comuna Chiscani isi va suspenda activitatea.

Noua locatie se afla in incita Promenada Mall Braila, langa magazinul de sport Decathlon si va fi deschis de Luni pana Joi, in intervalul orar 8.00- 20.00 si Vineri – Duminica intre orele 8.00-20.00, cu precizarea ca in perioada 5-7 noiembrie, programul va fi prelungit pana la ora 24.00, la propunerea prefectului judetului Braila, Florin-Sergiu Dobrescu, pentru organizarea unui maraton de vaccinare.

Vaccinurile disponibile vor fi serurile de la Pfizer si Johnson & Johnson, cel cu doza unica.

Mentionam ca noul centrul va functiona cu ajutorul unei echipe formata din 24 de medici (7), asistenti (13) si registratori (4), majoritatea personalului fiind din Braila, in timp ce 2 medici sunt din Galati. 

S-a decis deschiderea noii locatii de vaccinare pentru ca suntem deja in luna noiembrie si este bine sa nu tinem personalul medico-sanitar in frig, in parcare, pentru vaccinarea populatiei si de aceea am operationalizat un nou centru in interiorul Promenada Mall si le multumim pe aceasta cale, reprezentantilor acestui mall, pentru ca au raspuns solicitarilor noastre, cat mai ales medicilor, asistentilor si registratorilor pentru ca sprijina acest demers. Cat priveste vaccinarea, eu am convingerea ca este cea mai buna varianta pentru imunizarea populatiei si incurajez brailenii sa se vaccineze. Eu sunt vaccinat, la fel si familia mea si chiar astazi fiul meu de 16 ani se vaccineaza cu a doua doza a serului anti-Covid. E alegerea lui si eu, ca parinte il incurajez sa ia cele mai bune decizii ”, a declarat prefectul judetului Braila, Florin – Sergiu Dobrescu.

Conform centralizarilor oficiale, de la inceputul pandemiei, in judetul Braila, pana la sfarsitul lunii octombrie, s-au vaccinat, in total, 128.433 de persoane, dintre care 71.042 si cu doza a doua si 8.254 si cu doza a treia (booster).

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente