24.2 C
Brăila
vineri, iulie 1, 2022
AcasăAdministratieULTIMA ORA! Brailenii care se vaccineaza anti-COVID primesc 100 de lei

ULTIMA ORA! Brailenii care se vaccineaza anti-COVID primesc 100 de lei

Prefectura Braila a anuntat ca voucherele pentru persoanele vaccinate sunt distribuite in teritoriu in aceasta perioada. Conform regulii stabilite de autoritati, beneficiaza toate persoanele vaccinate cu schema completa dupa 3 septembrie.

Conform unei informari pusa la dispozitia Institutiei Prefectului-Judetul Braila de catre Directia de Sanatate Publica Braila, recompensa are o valoare totala de 100 de lei si se acorda sub forma unor tichete de masa pe suport hârtie, respectiv 5 tichete in valoare de 20 de lei fiecare. Persoanele eligibile pentru primirea alocatiei de hrana sunt persoanele care se vaccineaza  impotriva Covid-19 cu schema completa de vaccinare, dupa data intrarii in vigoare a Ordonantei Guvernului nr.19/2021, respectiv 3 septembrie 2021. Aceasta masura este menita sa duca la relansarea campaniei de vaccinare, in contextul aparitiei noii variante Delta, a coronavirusului.

Conform informatiilor transmise Institutiei Prefectului-Judetul Braila, Ministerul Sanatatii a alocat prin Directia de Sanatate Publica Braila suma de 361 mii lei, buget cu care institutia a achizitionat un numar de 18.050 de tichete de masa cu valoarea de 20 de lei, pentru un numar de 3.610 de persoane. Pâna acum, respectiv in perioada 2-3 noiembrie 2021, Directia de Sanatate Publica Braila a distribuit catre centrele de vaccinare si cabinetele medicilor de familie un numar de 11.500 de vouchere pentru un numar de 2.300 de persoane vaccinate impotriva Covid-19 cu schema completa de vaccinare.

Mentionam faptul ca beneficiarii vor putea intra in posesia tichetelor de masa la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, in functie de locul in care s-a efectuat imunizarea, in baza registrului de evidenta operat, termenul de ridicare a tichetelor de masa fiind de 6 luni, de la efectuarea schemei complete de vaccinare.

Totodata, va aducem la cunostinta faptul ca Directia de Sanatate Publica Braila a transmis catre Ministerul Sanatatii necesitatea majorarii bugetare cu suma de 5.850 mii lei pentru achizitia unui numar suplimentar de 292.500 de tichete de masa in valoare de 20 de lei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente