13.5 C
Brăila
duminică, iunie 4, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

S.C. TEBU CONSULT INVEST S.R.L. anunta publicul interesat asupra luarii de catre APM Braila a deciziei etapei de incadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “MARIRE CAPACITATE DE PRODUCERE SI DEPOZITARE NUTRETURI COMBINATE”. propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Tufesti, sat Tufesti, DJ 212, T5, P16, 20,21, lot 5-6-2A; proiectul propus nu se supune evaluarii asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila – mun. Braila, Bd. Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente