Acasă Pamflet Spaniolu si Printu rup tictocu / Ce zici, panarame sau geniali?

Spaniolu si Printu rup tictocu / Ce zici, panarame sau geniali?

EI SUNT “REGII TIK TOK-ULUI”

Incet, dar sigur, TikTok a devenit un generator instant de hituri, iar acum este luat cu asalt nu doar de generatia tanara, asa cum a fost la inceput, ci si de artisti si celebritati, sau oameni de toate varstele. Sigur ai vazut cel putin o bunica pe miscari gangsta rap daca ai deschis macar o data aplicatia. Despre domnisoare “psiholoage” nu mai vorbim, este plin de sfaturi despre tot si pentru orice. Astazi insa, vorbim de senzatiile momentului in TIK TOK-ul romanesc. Care sunt acestea?

Cantata de un no-name, cu milioane de vizualizari pe youtube, in doar cateva zile, melodia “VREAU SA ITI DAU IUBIRE” (melodie e mult spus, mai degraba ritm!) a acaparat reteaua. Daca mai adaugam si o pereche de sani frumos conturati, solduri “sanatoase”, care se unduiesc stand pe scaun stanga dreapta, fata-spate, si un gest care ar inmuia inima oricarui bombardiei, succesul este garantat. Cantata de un tip pe numele de scena DENIS SPANIOLU (NEACORDAT), melodia are peste  1 mil 216 mii de vizualizari. Comentarii cu duiumul, toate numai de bine, toti spun ca remixul este genial, chiar daca este sarac in cuvinte. Nici video original de pe youtube nu spune prea multe, noroc cu bruneta de pe TIK TOK care a facut furori in club, chiar si stand pe scaun! Va imaginati daca se ridica?

Pe langa isteria momentului, mi-a mai ajuns la urechi o melodie ultra-folosita pe noua retea. Mai mult ca sigur o stiti si voi: “LACRIMI”. Un anumit Printu de la Cluj (tot neacordat), cu o chitara in mana, langa o buneta imbracata intr-un trening lucios, cu pletele pe spate, au cutreierat un cartier mai de periferie, un fel de hipodrom, la G-uri (daca sunteti din Braila nu aveti cum sa nu stiti zona) cu gratii la geamuri si paturi si chiloti intinsi pe franghiile improvizate, a scos un hit pe youtube si TIK TOK. Cu blugii sfasiati, sapca cu “verdeata” pe ea, intr-o parte, si matanii rosii la gat, cu satra de copii in spate si printesa in dreapta sa, Printu a reusit sa obtina peste 5 milioane de vizualizari pe youtube, in trei ani ce e drept. Cantecelul lui a rulat pe Tik Tok de, atentie! milioane de ori. E clar, asistam la un viral! 

Genial, cum ar zice internautii!!

Exit mobile version