2.6 C
Brăila
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăAdministratieVIDEO A doua caruta confiscata in Braila / Politia locala, cu...

VIDEO A doua caruta confiscata in Braila / Politia locala, cu ochii pe cei care ne afunda in gunoaie

In ziua de 03.11.2021, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila a depistat, in cartierul Chercea, trei tineri care incarcau intr-un atelaj hipo deseuri inerte, provenite din lucrari de demolare/renovare, si care erau depozitate in fata unui imobil, pe domeniul public. Ulterior, cei trei tineri au fost surprinsi cum aruncau deseurile respective pe terenul viran situat in zona Parcului ANL ”Lacu Dulce”.

La fata locului au sosit si reprezentantii Garzii de Mediu – Comisariatul Judetean Braila, care au dispus confiscarea carutei cu care au fost transportate deseurile. Totodata, politistii locali l-au sanctionat pe conducatorul atelajului hipo cu suma de 1.250 de lei, pentru depozitare, pe domeniul public, de deseuri inerte provenite din demolari, urmand ca si proprietarul imobilului de unde au fost incarcate deseurile respective sa fie, la randul sau, sanctionat pentru savarsirea aceleiasi contraventii. De altfel, proprietarul carutei a fost amendat si in luna octombrie, a acestui an, pentru incalcarea OUG nr.195/2002 R privind accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala in municipii.

De la inceputul anului si pana acum, in zona adiacenta Parcului ANL Lacu Dulce s-au aplicat 20 sanctiuni pentru depozitare de gunoi pe domeniul public, in valoare totala de 20.000 lei, precum si 17 sanctiuni contraventionale pentru incalcarea OUG nr.195/2002 R privind accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala in municipii, in valoare totala de 21.532 lei. Zona respectiva este monitorizata de catre echipajele Politiei Locale Braila, care deruleaza actiuni specifice, in colaborare cu Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Braila. Reamintim ca, in luna februarie a acestui an, in aceeasi locatie, a fost confiscata, de asemenea, o caruta folosita la transportul deseurilor inerte. In urma actiunilor politistilor locali, dupa doua zile, a mai fost confiscat si un autoturism din care se aruncase gunoi pe domeniul public. Politia Locala Braila va continua actiunile pentru stoparea depozitarii necontrolate a deseurilor pe toata raza municipiului, luand masurile legale care se impun.

VEZI AICI VIDEO

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente