18.9 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăAdministratieCine incepe scoala LUNI? Avem situatia pe fiecare unitate de invatamant din...

Cine incepe scoala LUNI? Avem situatia pe fiecare unitate de invatamant din Braila

Luni se deschid fizic scolile si gradinitele de stat si private cu cel putin 60% dintre angajati vaccinați, fara sa mai conteze rata de infectare din localitate. 

Comitetul National pentru Situatii de urgenta s-a intrunit, vineri, cu putin timp inainte de ora 10.00, pentru a decide conditiile in care se deschid luni scolile. Hotarârea CNSU va fi urmata de un ordin de ministru. Ministrul Sorin Cimpeanu a anuntat deja ca, in mod sigur, scolile si gradinitele cu rata de vaccinare peste 60% a personalului incep cursurile fizic, celelalte online.

Din lista cu procentele personalului vaccinat din intreg judetul Braila, publicata de ISJ, reiese faptul ca in mediul rural cadrele didactice nu se prea inghesuie la vaccinare. Astfel, cel mai scazut procent de imunizare se afla in Scoala Profesionala “Emil Dragan” din localitatea Gradistea, cu 18% personal imunizat, urmat de Scoala Gimnaziala Stancuta, cu 23%.

In municipiul Braila, rata de incidenta a cazurilor COVID-19 este de 10,93 la mie. La nivelul judetului, incidenta a ajuns la 8,83.

Ratele de vaccinare ale unitatilor de invatamant din judetul Braila, lista publicata pe 3 noiembrie

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente