10.2 C
Brăila
vineri, martie 24, 2023
AcasăEveniment"Mi-e scaba de voi" - Asistenta medicala din Braila catre vaccinati

“Mi-e scaba de voi” – Asistenta medicala din Braila catre vaccinati

In conditiile in care in Romania mor sute de oameni in fiecare zi din cauza imbolnavirii cu noul coronavirus, la cel mai mare spital din Braila, Spitalul Judetean de Urgenta, doar jumatate dintre cadrele medicale s-au vaccinat, atat pentru protectia lor, dar mai ales pentru protectia celor pentru care au jurat ca ii vor proteja si ingriji: pacientii.
Mai mult, pe langa faptul ca nu se sinchisesc de protectia pacientilor, unele dintre cadrele medicale sunt implicate in masive campanii impotrica vaccinarii, asa cum este si cazul unei asitente medicale, Steluta Dan, care se declara scarbita de toti cei care se vaccineaza si respecta normele de protectie sanitara. “Mi-e SCARBA de voi, toti! Imi incalcati DREPTURILE si LIBERTATILE cetatenesti! RUSINE sa va fie, pentru ca ma marginalizati, ma discriminati si imi ingraditi pana si DREPTUL LA VIATA!”, scrie Dan pe o retea de socializare.


Steluta Dan nu este doar impotriva vaccinului, ci si impotriva respectarii unor norme banale de lucru in spitale. Intr-o alta postare, “razboinica” se declara nemultumita si de faptul ca directorul de ingrijiri al Spitalului Judetean de Urgenta Braila a “indraznit” sa le ceara asistentelor sa respecte normele elementare de lucru si sa nu mai vina la serviciu cu unghii foarte mari, care ingreuneaza procedurile medicale, dar si ascund sub ele o multime de microbi. “Am trait s-o fac si p-asta! Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta, Braila, in frunte cu doamna director de ingrijiri, Dobre Dorina, terorizeaza personalul din subordine prin a prezenta… manichiura! Asadar, precum la gradinita, unghiile la control!”, scrie Steluta Dan.
Infobraila a depus o sesizare la Spitalul Judetean de Urgenta Braila – comisia de etica, dar si la CNCD pentru discriminare, pentru ca orice pacient vaccinat care intra pe mana uneia ca Steluta Dan este discriminat. La ce te poti astepta de la un cadru medical care declara public ca ii este scarba de tine? Cu ce grija te va ingriji cineva care crede ca prin faptul ca esti vaccinat ii ingradesti drepturile la viata, ba chiar vrei sa-l vezi in mormant?

CITESTE Tudose: doar vaccinatii trebuie sa ia concediu medical in cazul imbolnavirilor cu COVID

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente