4.6 C
Brăila
luni, decembrie 5, 2022
AcasăPublicitateAnunt public privind depunerea solicitarii de emitere a avizului de gospodarire a...

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a avizului de gospodarire a apelor

Aceasta informare este efectuata de SC POMICOLA SRL, cu sediul in Com.Viziru, Cvartal 28, Parcela 642, Jud. Braila, ce intentioneaza sa solicite de la SGA Braila aviz de gospodarire a apelor pentru investitia “CONSTRUIRE FERMA DE VACI, SILOZ FURAJE SI IMPREJMUIRE PARTIALA”, propus a fi amplasat in oras Insuratei – Dropia. Aceasta investitie este noua. Ca rezultat al procesului de productie vor rezulta permanent ape menajere uzate descarcate in statia de epurare CUP BRAILA.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cuprivire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa sus mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa Com.Viziru, Cvartal 28, Parcela 642, persoana de contact Ardeleanu Madalina, nr. de telefon : 0727305676 dupa data de 01.11.2021

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente