Acasă POLITICA Alexandru Popa, dupa ce isi anunta demisia in cazul unei aliante cu...

Alexandru Popa, dupa ce isi anunta demisia in cazul unei aliante cu ‘piaza rea’ PSD / “Pozitia mea nu s-a schimbat”

Posibila alianta PNL-PSD a dat peste cap liberalii din teritoriu, obligandu-i pe multi la o “reconfigurare” a traseului. Unul dintre acestia este chiar Alexandru Popa, liderul PNL Braila, care isi anunta demisia, pe la inceputul lui septembrie, in cazul unei aliante cu ‘piaza rea’ PSD. Zis si uitat!

Presedintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa, sustinea ca daca se va ajunge la o alianta a PNL cu PSD, prefera sa isi depuna mandatul de presedinte al filialei judetene, pentru că obiectivul sau este acela de a scoate PSD din guvernarea locala.

In ultimele zile am constatat ca in spatiul public sunt aruncate tot felul de zvonuri cu privire la o posibila alianta PNL-PSD, zvonuri care nu au alt scop decat de a tulbura si mai mult apele si a crea suspiciuni in rândul membrilor PNL, dar si al romanilor (…) Eu, unul, nu sustin niciun fel de alianta intre PNL şi PSD si, în cazul in care se va ajunge la aşa ceva, prefer sa îmi depun mandatul de presedinte PNL Braila si sa plec acasa, sa imi vad de treburile mele”, spunea Popa intr-un comunicat de presa, in luna septembrie.

Acum, ca apele la nivel inalt s-au cam amestecat, acelasi Popa revine cu o noua declaratie de presa in care sustine ca “pozitia sa nu s-a schimbat”.

“PNL a aprobat aseara, in cadrul sedintei Biroul Politic National, inceperea negocierilor cu PSD pentru formarea unui nou guvern de coalitie.

In cadrul acestei sedinte au fost voturi „pentru”, dar au fost si voturi „contra”. Eu am votat „contra”.

Pozitia mea a fost mereu una anti-PSD, fiind bazata pe ceea ce a insemnat guvernarea PSD la nivelul tarii, dar si in judetul Braila.

Dat fiind ca am primit mai multe intrebari pe aceasta tema, fac precizarea la modul public: pozitia mea nu s-a schimbat. Nu cred ca varianta apropierii de PSD este solutia cea mai potrivita.

Deocamdata tot ce s-a votat aseara este inceperea negocierilor cu PSD. Vom vedea cum vor decurge acestea si care vor fi hotarârile ce se vor lua mai departe in cadrul forurilor de conducere ale PNL“, a transmis presedinte PNL Braila, deputat Alexandru Popa.

Exit mobile version