8.6 C
Brăila
miercuri, martie 22, 2023
AcasăLocalVaccinare pana la miezul noptii / Cati braileni s-au imunizat in weekend,...

Vaccinare pana la miezul noptii / Cati braileni s-au imunizat in weekend, in noul centru din mall

Institutia Prefectului-Judetul Braila informeaza ca la maratonul vaccinarii, organizat la sfarsitul saptamanii trecute, la centrul din incinta Braila Mall, au fost inoculate, in total, 1285 de persoane.

Conform datelor centralizate la nivelul centrului de vaccinare, cele mai multe persoane au decis sa se imunizeze cu serul de la Pfizer, respectiv 955 de persoane si 330 au optat pentru serul de la Johnson & Johnson. Maratonul vaccinarii a fost organizat la propunerea prefectului judetului Braila, Florin-Sergiu Dobrescu si s-a desfasurat in perioada Vineri, 05 noiembrie -Duminica, 07 noiembrie 2021, de la ora 8.00 pana la miezul noptii. ”Am organizat acest maraton de vaccinare tocmai pentru a veni in sprijinul cetatenilor care vor sa se imunizeze si nu au avut ocazia pana acum, poate din cauza timpului, sau pur si simplu nu erau convinsi de necesitatea imunizarii. Si chiar daca adresabilitatea nu a fost una foarte mare, eu ma bucur totusi ca am dat un semnal pozitiv si am oferit o solutie de vaccinare dupa ora 20.00, cand toate celelalte centre sunt inchise la Braila. Eu le multumesc, inca o data, oamenilor care ne-au sustinut pentru operationalizarea acestui centru si personalului medico-sanitar pentru ca ne-au ajutat si ne ajuta, in continuare, in campania de vaccinare, si nu doar celor din incinta Braila Mall, ci tuturor medicilor, asistentilor si registratorilor implicati in campania de vaccinare, dar si celor din spitale pentru tot efortul pe care il poarta pe umeri, in aceasta pandemie”, a declarat prefectul judetului Braila, Florin-Sergiu Dobrescu.

Mentionam ca activitatea la centrul de vaccinare din incinta Braila Mall va continua de Luni pana Duminica, in intervalul orar 8.00- 20.00. Totodata, va aducem la cunostinta faptul ca, in municipiul Braila, au mai fost deschise inca doua centre de vaccinare, respectiv unul amenajat in sala de sport a Scolii Gimnaziale ”Nedelcu Chercea” si unul care se afla pe strada General Gheorghe Avramescu nr. 36, la ”Vard” Braila. Aceste doua noi locatii vor functiona dupa urmatorul program: Luni- Vineri, intre orele 8.00- 16.00.

De asemenea, va amintim ca in municipiul Braila mai functioneaza si centrul de vaccinare amenajat in cadrul Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny”, deschis de Luni pana Duminica, intre orele 8.00-20.00 si in judet, la Spitalul Orasenesc Faurei mai este disponibil un alt centru pentru imunizarea populatiei impotriva Covid-19, deschis de Luni pana Vineri, intre orele 8.00-14.00.

Asadar, in Braila functioneaza, in acest moment, in total, 5 centre de vaccinare, dintre care trei in municipiu (Liceul ”Anghel Saligny”, ”Vard” si Scoala ”Nedelcu Chercea”) si doua in judet (in incinta Braila Mall si la Spitalul Faurei).

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente