Acasă Publicitate ANUNT public privind depunerea solicitarii de emitere a avizului de gospodarirea apelor...

ANUNT public privind depunerea solicitarii de emitere a avizului de gospodarirea apelor pentru PUZ.

Aceasta informare este efectuata de SC POMICOLA SRL, cu sediul in  Com.Viziru, Cvartal 28, Parcela 642, Jud. Braila, ce intentioneaza sa solicite de la SGA Braila aviz de gospodarirea apelor pentru PUZ cu privire la investitia “CONSTRUIRE FERMA DE VACI, SILOZ FURAJE SI IMPREJMUIRE PARTIALA”, propus a fi amplasat in oras Insuratei – Dropia. Aceasta investitie este noua. Ca rezultat al procesului de productie vor rezulta  permanent ape menajere uzate descarcate in statia de epurare CUP BRAILA.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa sus mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa  Com.Viziru, Cvartal 28, Parcela 642, persoana de contact Ardeleanu Madalina, nr. de telefon : 0727305676 dupa data de 01.11.2021

Exit mobile version