16.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăAdministratieBrailenii de la sate, impotriva COVID/ Echipa mobila de vaccinare ajunge in...

Brailenii de la sate, impotriva COVID/ Echipa mobila de vaccinare ajunge in comunele Rosiori si Baraganu

Institutia Prefectului Judetul – Braila informeaza faptul ca echipa mobila de vaccinare din municipiul Braila va ajunge, Miercuri, 17 noiembrie, in comuna Rosiori, pentru desfasurarea  activitatii de imunizare a tuturor persoanelor eligibile cu vârsta de peste 12 ani.

Precizam ca asigurarea unei echipe mobile de vaccinare in localitate a fost solicitata de catre Primaria comunei Rosiori, iar la nivelul Nucleului de coordonare a vaccinarii impotriva Sars-CoV-2 Braila s-a identificat o solutie in acest sens.

Astfel, s-a dispus constituirea unui echipe mobile de vaccinare arondata centrului din cadrul salii de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” si deplasarea la Rosiori, in data de 17 noiembrie, pentru asigurarea fluxului de vaccinare, in intervalul orar 10.00-13.00, la sediul de pe strada Trandafirului, la numarul 32.

De asemenea, in urma unei solicitari transmise si de Primaria comunei Baraganul, la nivelul Nucleului de coordonare a vaccinarii impotriva Sars-CoV-2 Braila s-a decis asigurarea unei echipe mobile de vaccinare, care va ajunge Joi, 18 noiembrie, la dispensarul din localitate, pentru desfasurarea campaniei de imunizare a populatiei, in intervalul orar 10.00-13.00.

Mentionam ca, in ambele situatii, transportul personalului va fi asigurat de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, echipa fiind insotita si de o ambulanta SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer si Johnson & Johnson.

In ceea ce priveste activitatea de vaccinare de astazi, care s-a desfasurat in comuna Râmnicelu,  datorita echipei mobile au fost inoculate 73 de persoane, respectiv 58 cu serul de la Pfizer si 15 cu Johnson & Johnson. La aceasta actiune a participat si conducerea Institutiei Prefectului-Judetul Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente