16.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

S.C. ORCA SHIPPING SRL anunta publicul ineteresat asupra luarii de catre Agentia pentru Protectia Mediului Braila a deciziei etapei de incadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului proiectul : “CONSTRUIRE HALA DEPOZITARE CEREALE” propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Traian, satul Urleasca, T 6/1, P 22/1, Ferma 2, lot 4 si lot 5, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu necesita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare şi motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila din mun. Braila, B-dul Independenței, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, sectiunea Reglementari/Avizul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente