28.3 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăAdministratieServiciul Regim Permise si Inmatriculari, exemplu pentru braileni / Toti angajatii s-au...

Serviciul Regim Permise si Inmatriculari, exemplu pentru braileni / Toti angajatii s-au vaccinat

Pentru a spori increderea populatiei in institutiile publice si pentru a sustine campania de vaccinare impotriva Sars-CoV-2, prefectul judetului Braila, Florin-Sergiu Dobrescu considera oportun ca situatia vaccinarii, din cadrul Institutiei Prefectului-Judetul Braila, sa fie publica. Astfel, va aducem la cunostinta faptul ca personalul aparatului propriu este vaccinat in proportie de peste 80%, respectiv dintr-un total de 42 de angajati, 34 s-au vaccinat cu cel putin o singura doza. Ceilalti angajati nevaccinati au trecut recent prin boala si, in cazul lor, deocamdata nu se recomanda si imunizarea prin vaccinare.

In ceea ce priveste situatia vaccinarii din cadrul Serviciului Regim Permise si Inmatriculari Braila, procentul de vaccinare este de 100%, respectiv dintr-un total de 11 angajati, din care 8 politisti si 3 persoane incadrate ca personal civil, toti au cel putin o doza de vaccin anti-Covid-19.

La nivelul Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte Braila, situatia vaccinarii se prezinta astfel: dintr-un total de 10 angajati- incadrati ca politisti, unul se afla in concediu de crestere copil, 5 au schema completa de vaccinare si 4 angajati sunt nevaccinati.

Atat timp cat eu, ca prefect, incurajez brailenii sa se vaccineze pentru ca, din punctul meu de vedere este cea mai sigura solutie pentru imunizarea impotriva coronavirusului, cred ca este corect, ca brailenii sa stie, la rândul lor, care este situatia vaccinarii si in cadrul institutiei pe care o reprezint. Cred in puterea exemplului si consider ca transparenta este deosebit de importanta intr-o institutie publica, si nu doar acum in pandemie, când asta ar trebui sa fie litera de lege, ci in general, a declarat prefectul judetului Braila, Florin-Sergiu Dobrescu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente