23.3 C
Brăila
joi, septembrie 21, 2023
AcasăFără categorieVESTI BUNE! Coronavirusul bate in retragere in Braila

VESTI BUNE! Coronavirusul bate in retragere in Braila

Dupa saptamani grele, cu sute de cazuri noi zilnice, valul 4 da semne de retragere. Astazi, in judetul Braila, incidenta noilor cazuri a scazut pana la pragul de 4.20. Situatia este asemanantoare si la nivelul municipiului unde incidenta este 4,82 de cazuri la mia de locuitori.

Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru au mai fost confirmate cu SARS CoV-2 alte 42 persoane. Din nefericire, 5 persoane infectate cu teribilul virus au pierdut lupta cu boala.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 21.174  cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 12.771 de cazuri amintite, un numar de 382 sunt pacienti transferati la Braila din alte judete pentru a fi tratati.

In acest moment, 235 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 8 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 355 sunt in carantina la domiciliu.

Total persoane vaccinate de la inceputul campaniei de vaccinare, in judetul Braila: 142900 persoane, din care 80908 persoane vaccinate complet. Total persoane vaccinate cu doza a III-a – 12116. Ieri, 969 persoane s-au imunizat cu dozele I și II si 274 doza a III-a.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente