15.7 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăHobbyMituri despre număratul cărților la blackjack

Mituri despre număratul cărților la blackjack

Dacă nu ești încă un jucător pasionat și doar încerci jocurile de noroc pentru a lua pulsul universului cazinourilor, probabil că ești interesat și de metode care să-ți asigure rezultate similare celor unui jucător experimentat. Dacă aprofundezi și te documentezi puțin, s-ar putea să găsești numeroase informații despre o metodă numită „numărarea cardurilor”.

Da, aceeași practică intens promovată în nenumărate filme, seriale TV și alte produse media ori de câte ori există o scenă despre jocurile de noroc. Pragmatic vorbind, este o metodă bună, dar nu este nimic misterios sau ieșit din comun în legătură cu aceasta ea. Numărarea cărților presupune păstrarea evidenței tuturor cărților cu puncte mari și mici în jocuri precum blackjack-ul.

Aplicând această metodă, s-ar putea să te poziționezi în avantaj față de marginea casei, dar nu îți va garanta câștigul, deoarece, până la urmă, jocurile de noroc se axează foarte mult pe factorul hazard. Totuși, iată câteva mituri de numărarea cărților de care trebuie să ții cont înainte de a-ți forma o pasiune din jocurile de noroc.

Număratul cărților înseamnă câștig garantat 

Nici măcar pe aproape. Blackjack-ul, ca toate jocurile de noroc, este riscant. Un jucător care ține evidența cărților poate avea un avantaj de 1% față de casă. Acesta este aproximativ același avantaj pe care îl are casa față de alți jucători. Și la fel cum casa nu câștigă toate jocurile, nici un jucător care aplică numărarea cărților nu câștigă constant. Riscul lor ar putea fi puțin mai mic, dar această metodă nu exclude șansele de a pierde, la fel ca în cazul oricărui alt joc de noroc.

Un alt zvon intens răspândit promovează ideea că jucătorii care țin evidența cărților reușesc să scoată profit de milioane din pariuri. Din nou, nu este adevărat. Deși este adevărat că are un ușor avantaj față de casă, el nu câștigă întotdeauna. Numărarea cărților implică o disciplină care este foarte greu de obținut. De asemenea, jucătorii care aleg să aplice această metodă trebuie neapărat să fie foarte răbdători și inteligenți.

Chiar dacă numărarea cărților este ușoară, nu toată lumea poate stăpâni această practică. Majoritatea cazinourilor pot identifica jucătorii care încearcă să fenteze jocul, fără a semnaliza neapărat că au depistat intenția de manipulare a mesei. Dacă vrei să devii un jucător remarcabil, trebuie să renunți la frustrarea cauzată de o pierdere și să te concentrezi pe următorul joc și pe toate cele care vor veni după.

Doar așa vei putea deveni un jucător experimentat, renumit pentru ușurința cu care obține câștiguri la jocurile de noroc. Această categorie de jucători nu se nasc cu o putere supranaturală înnăscută de a ține evidența cărților. Anii de exercițiu și pierderi îi ajută să își șlefuiască aptitudinile și să dea randamentul pentru care sunt apreciați. Ei câștigă cu marje mici și riscă asemenea oricărui alt jucător de noroc.

Totuși, dacă pe parcurs constați că jocul de blackjack este mult prea complicat pentru tine, poți încerca și celelalte categorii de jocuri oferite de operatori și poți profita de ofertele existente în piață, care îți asigură numeroase rotiri gratuite la sloturi, runde gratis la ruletă sau bilete avantajoase la pariuri de toate felurile.

Număratul cărților este ilegal 

Acest lucru este complet neadevărat. Din cauza faptului că o serie de cazinouri interzic această practică, mulți jucători ajung să creadă că numărarea cărților este ilegală, deoarece multe cazinouri o interzic. Dar adevărul este că aceasta este cât se poate de legală. Nimeni nu te va penaliza pentru numărarea cărților.

Însă, nu este exclus riscul ca dacă un cazinou te prinde că numeri cărțile, să îi ceară să părăsești locația.

Dacă ridici suspiciuni și creezi un conflict în sala de joc, s-ar putea să ți se interzică accesul pe proprietatea operatorului. Acest lucru se datorează în mare parte pentru că nu vor ca unii jucători să fie mai avantajați decât ceilalți de la masă pe parcursul unei runde de blackjack. Cazinourilor le este permis să îți ceară să pleci deoarece au dreptul legal de a da afară pe oricine de pe proprietatea lor privată. Însă acest lucru nu face practica numărării cărților să devină ilegală.

Număratul cărților este complicat  

Numărarea cărților nu este de fapt atât de complicată. Chiar dacă producțiile de la Hollywood au descris-o ca pe un fel de superputere, nu este. Numărarea cărților poate însă să nu fie foarte ușoară, deoarece este greu să ții evidența a tot ce se întâmplă pe masă în timp ce îți joci propriile cărți. Dar procesul este destul de simplu. Execuția este cea care ți-ar putea forța concentrarea. Este nevoie de mult timp pentru a deveni un contor uman experimentat, dar dacă vrei să începi, nu este greu de învățat.

Totodată, un alt mit care nu are niciun sâmbure de adevăr este cel care susține că jucătorii care țin evidența cărților se bucură de profituri mai generoase. Acest lucru nu mai este adevărat. Jucătorii care numărau cărțile erau o bătaie de cap pentru cazinouri cu mult timp în urmă.

Acum, dat fiind că gamblingul online și offline a câștigat milioane de împătimiți, această durere de cap a dispărut. Cazinourile pot identifica jucătorii care aplică această metodă, însă nu îi perturbă decât dacă există un câștig mare la mijloc. Numărătorii cu experiență sunt rari și nu reprezintă o mare amenințare. Da, din când în când numărarea cărților va atrage după sine și câte un câștig mai consistent, dar asta nu depinde în totalitate de abilitățile de a număra cărțile, ci și de experiența jucătorului de cazino și a norocului de care dispune în ziua respectivă.

Numărarea cărților este o metodă pe care mulți se bazează pentru a câștiga un avantaj asupra casei și a altor jucători. Nu funcționează întotdeauna, deoarece nu este o superputere. Supra dramatizarea numărării în producțiile cinematografice este, în mare parte, motivul pentru care s-a produs atâta vâlvă în spatele unei practici banale. În esență, aceasta este un truc frumos.

Fiecare jucător încearcă să câștige la jocurile de cazino prin diverse strategii sau metode de fraudă. Nu strică niciodată să ai un As în mânecă, așa că dacă ești de părere că numărarea cărților te-ar ajuta să obții rezultate mai bune în jocurile tale de blackjack, ești liber să înveți să aplici această metodă. Totuși, să nu pierzi din vedere că stăpânirea numărării cărților nu înseamnă câștig asigurat. Trebuie să muncești din greu, poate chiar mai mult decât alți jucători pentru a câștiga.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente