6.5 C
Brăila
miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăEditorialPopa - PNL - a promis limbi si a dat muie!

Popa – PNL – a promis limbi si a dat muie!

Alexandru Popa, batausul din comuna braileana Ciresu, cel care l-a propus, surprinzator, prefect al judetului Braila pe un militian care era la sefia Politiei atunci cand el se dadea in stamba prin discoteci si ameninta cu urina pe plangerile victimelor, isi demonstreaza caracterul.

Intr-o emisiune la un post local de televiziune, Popa se declara dator ”moral” si nu mai demisioneaza, asa cum a promis, daca partidul sau de carton se va alia vreodata cu PSD. ”Eu, unul, nu sustin niciun fel de alianta intre PNL şi PSD si, în cazul in care se va ajunge la aşa ceva, prefer sa îmi depun mandatul de presedinte PNL Braila si sa plec acasa, sa imi vad de treburile mele”, spunea deputatul Popa in septembrie. Nu s-a tinut de cuvant!

Ca Popa este un baiat de la coada vacii ajuns intamplator posesor al unui loc in Parlamentul Romaniei este evident, pentru ca este imposibil sa crezi in unul care a pornit o adevarata vanatoare de vrajitoare pesediste in partid, dar care astazi spune ca: ”Daca la centru se hotărăște o alta linie, ma voi supune, ca n-am ce face”!

Mai mult, liberalul ”autentic” spune ca : ”Eu am multe datorii morale pentru a ma lupta pentru primarii mei, pentru oamenii pe care ii am, pentru consilierii locali”. Ce oameni ”are” Popa? Si cum ii are? Datoriile ”morale” il impiedica pe batausul din Ciresu sa se tina de cuvant, ba, mai mult, il obliga sa accepte relatia cu PSD. Curat, murdar, nene Iancule!

Un vierme politic, un taliban de Ciresu, Popa crede ca poate minti pe toata lumea, ca toti se duc dupa fenta invatata in cosarul din satul sau. Putea sa-si dea demisia din partid, macar, si sa lupte ”independent”, cu ”pieptul gol”, impotriva aliantei cu PSD, despre care spune, mintind prin omisiune, ca in timpul alegerilor cu sigla USL au fost situatii in care PSD si PNL au candidat diferit, atunci cand era cazul, adica atunci cand unul dintre cele trei partide care compuneau defuncta USL aveau avantaje electorale care nu erau indisolubil legate de uniunea dintre ele. Pai, domnu bombardier Popa, tatal dumneavostra a candidat sub sigla USL, chiar daca avea peste 60 de procente avantaj. De ce nu a fact-o singur? Va fi fost de la atasamentul, prietenia si slugarnicia fata de PSD si  Gheorghe Bunea Stancu, la vremea aceea?!

Bombarieru Popa, recte domnul deputat PNL Alexandru Popa, declara ritos ca nici nu se pune problema unei colaborari intre PNL si PSD: ”In ceea ce tine de mine și de organizația PNL Braila, pe care o reprezint, nu voi face nicio alianta locala cu PSD, pentru ca PSD in ultimii 30 de ani a condus administratia braileana si vedeti destul de bine cum arata municipiul si judetul. Nu pot face o alianta cu PSD”. Uita, sau se face, ca un primar PNL, Constantin Sever Cibu, a intrerupt cu oarecare succes adminsitratia PSD, dar si faptul ca, asa cum declara mai sus, el este un tiriplici care se va supune deciziilor PNL. Adica, el se opune dand ”contre” in acesta relatie de copulatie politica intre cele doua partide. Pe invers, dar cu placere, adica.

Una peste alta, Popa dovedeste ca este doar o marioneta de doi bani in acest joc politic la nivel national, ca habar nu are sa comunice si, nota bene, este prea prost sa inteleaga unde si ce joaca! Pentru alegatorii PNL, Popa este ca o durere… anala, atat de bine plasata incat nici macar sa te scarpini nu poti!

Cat despre faptul ca ”bilele” sale nu sunt adevarate, ci din silicon, cumparate de la sex-shop, ce intelegeti din declaratia sa  ca: ”prefera sa isi depuna mandatul de presedinte al PNL Braila si sa plece acasa”?

Nu, bombardierul din Ciresu nu va pleca acasa, pentru ca niste datorii ”morale” il tin langa ciolanasul in care dintii sai de lapte s-au infipt. Adanc!

Aceasta muhaia politica, Alexandru Popa von Ciresu, a promis alegatorilor liberali, ca la curve, pentru ca asa ii trateaza cu minciunile lui lansate ca o mitraliera, limbi, dar le-a dat muie!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente