19.9 C
Brăila
vineri, septembrie 29, 2023
AcasăEditorial"Misu" Tudose, un misto transformat in brand! Atentie la 2024!

“Misu” Tudose, un misto transformat in brand! Atentie la 2024!

Mihai Tudose, pentru apropiati “Misu”, este demult un personaj. In ciuda aparentelor, este un om greu de citit si ” tradus”, pentru ca este clar, pentru cunoscatori, ca impresia ca se complace, ba chiar cauta, contradictii si improvizatii este falsa. Nu cu mult timp in urma glumea, intr-o emisiune tv pe internet, ca nu stia ce costum sa-si ia dimineata pentru un viior post de ministru sau chiar prim-ministru! Practic, Tudose recidiveaza, ca atunci cand zvonul ca va introduce o taxa speciala pentru banci si companii de asigurari luase amploare, dar el a dezmintit totul, dand asigurari concise si ferme pentru Bloomberg ca acest lucru nu se va intampla! A facut la fel si cu pilonul a II-lea de pensii, care de la investirea lui ca prim-ministru si pana astazi este pus periodic sub semnul intrebarii. Exista atunci, ca si acum, o explicatie: Guvernul risca sa depaseasca deficitul bugetar si cauta diferite surse de bani, testand public o varianta.
Evident, unele dintre replicile sale sunt pe gustul publicului, ca sa nu mai spunem ca “mistoul” sau la adresa bancilor i-a uns pe inima pe multi dintre cei care au avut de-a face cu comisioanele bancare, dar tocmai intentia vadita de a fi ”popular”, de a da satisfactie, de a juca rolul unui Donald Trump balcanic, care le spune pe sleau, sugereaza ca avem de-a face cu o mangla! Una bine lucrata, ce-i drept!
“Misu” are tendinta naturala pentru “misto”, ii plac, sigur, replicile haioase, dar asumarea publica a acestui mod de comunicare este mai curand o masca, una care ii lasa garantat un spatiu mare de manevra. Pentru ca “Misu” este un cunoscator, unul care stie cum se face, de unde vine si cum se imparte. De la “cascaval” la “influenta”!
Evidenta ne spune ca, de fapt, “Misu” se pregateste pentru marea lovitura! Cine crede ca isi bea cafeaua pe balconul de la Bruxelles, unde, de altfel, si-a rupt si mana alunecand pe podea, se inseala! Tudose se comporta ca un “un om din interior” in adevaratul sens al cuvantului, inclusiv al lui care spune ca prefera sa faca parte dintr-o echipa care sa coordoneze noul Guvern PNL-PSD, nu sa fie ministru! El nu afirma niciodata adevaruri personale, pentru ca, macar instictiv, stie ca acest adevar va veni in coliziune cu circumstantele (vezi declaratiile sale pro-vaccinare).
Una peste alta, un politician ca Mihai Tudose, chiar daca a ajuns sa “bage in ceata” atat de mult si pe multi, are mult mai multe sanse sa ramana intr-o pozitie propriu avantajoasa, in ciuda tuturor “deranjurilor” care pot aparea, pentru ca, odata initiat in mecanismele intime ale statului si in raporturile externe relevante, el va fi preocupat sa ia acele decizii care sa tina noul Guvernul PNL-PSD la linia de plutire, abandonand pe parcurs toate optiunile anterioare care se vor fi dovedit neconvenabile.
“Misu” poate fi, in opinia unora, un politician fara principii, dar, puteti fi siguri, el este om pragmatic!

CITESTE Popa – PNL – a promis limbi si a dat muie!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Anunt public

Anunt public

Anunt public

Comentarii recente