26.7 C
Brăila
duminică, septembrie 24, 2023
AcasăAdministratieATENTIE BRAILENI! Urmeaza sa ajunga inca un lot de tichete de masa...

ATENTIE BRAILENI! Urmeaza sa ajunga inca un lot de tichete de masa pentru vaccinati

Institutia Prefectului-Judetul Braila va aduce la cunostinta faptul ca in primele 3 saptamani de la distribuirea alocatiilor de hrana persoanelor care se vaccineaza cu schema completa impotriva virusului SARS-CoV-2, in Braila, prin Directia de Sanatate Publica s-a reusit acordarea unui numar de 18.050 de tichete de masa, cu valoarea de 20 de lei, pentru un numar de 3.610 de persoane.

Potrivit unei informari puse la dispozitie Institutiei Prefectului-Judetul Braila, ca urmare a epuizarii unui prim lot de bonuri valorice la nivelul judetului Braila, Directia de Sanatate Publica Braila a transmis luni, 22.11.2021, catre Ministerul Sanatatii, o solicitare de finantare, in regim de urgenta, pentru alocarea sumei de 241.000 de lei, reprezentand plata tichetelor de masa achizitionate in data de 09.11.2021, pentru ca acestea sa poata fi distribuite. Mentionam ca este vorba despre un numar de 12.050 de tichete de masa, care vor avea 2.410 de beneficiari.

Va amintim faptul ca recompensa are o valoare totala de 100 de lei si se acorda sub forma unor tichete de masa pe suport hartie, respectiv 5 tichete in valoare de 20 de lei fiecare, termenul de ridicare a acestor stimulente fiind de 6 luni, de la efectuarea schemei complete de vaccinare. Persoanele eligibile pentru primirea alocatiei de hrana sunt persoanele care se vaccineaza  impotriva Covid-19 cu schema completa de vaccinare, dupa data intrarii in vigoare a Ordonantei Guvernului nr.19/2021, respectiv 3 septembrie 2021.

Totodata, va aducem la cunostinta faptul ca Directia de Sanatate Publica Braila a transmis catre Ministerul Sanatatii o estimare a numarului de tichete de masa necesare pentru judetul Braila, pana la sfarsitul anului, de 292.500, pentru 58.500 de persoane.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente