Acasă Eveniment SPAGA LA RUTIERA / Dosar penal si trimitere in judecata pentru Lidia...

SPAGA LA RUTIERA / Dosar penal si trimitere in judecata pentru Lidia Buble

Procurorii DIICOT au dat o dubla lovitura, atunci cand urmarea un grup organizat de trafic de droguri de mare ris. Interceptarile telefonice nu i-au dus doar la prinderea unor traficanti de droguri, dar si a unor spagari de la Politia Rutiera. In plus, ancheta procurorilor DIICOT a adus-o in fata insantei si pe cunoscuta cantareata Lidia Buble.
Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori si ajuns recent in instanta, Lidia Buble a fost oprita in luna februarie de un echipaj al Politiei Rutiere si pentru ca nu avea nici declaratie pe propria raspundere si pentru ca a refuzat testarea cu aparatul etilotest i-au cerut spaga, pe care au si primit-o, dupa ce Lidia Buble s-a consultat la telefon cu un prieten care era vizat si ascultat telefonic intr-un dosar de trafic de droguri.
Politistii au primit suma de 900 de lei, dupa ce Lidia Buble, care nu avea suficienti bani la ea a mers la un bancomat din apropiere, atat ei cat si cantaeata si amicul alegandu-se cu dosar penal, urmand a fi judecati.

Exit mobile version