30.7 C
Brăila
duminică, septembrie 24, 2023
AcasăPublicitateAnunţ public privind solicitarea de revizuire a autorizatiei integrate de mediu SETCAR...

Anunţ public privind solicitarea de revizuire a autorizatiei integrate de mediu SETCAR SA, Brăila

SETCAR S.A cu sediul in Braila, str. Gradinii Publice nr.6, anunta depunerea solicitarii de  revizuire a Autorizatiei Integrate de Mediu nr. 2/20.11.2014, in scopul desfasurarii activitatii de TRATARE SI ELIMINARE A DESEURILOR PERICULOASE SI NEPERICULOASE, pe amplasamentul din  Braila, sos. Viziru, km 10, conform Legii 278/2013 privind emisiile industriale, modificată şi completată de OUG 101/2017, aprobată prin Legea 144/2017.

Informatiile privind impactul potential asupra mediului a activitatii pentru care se solicita  revizuirea  autorizatiei integrate de mediu se pot obtine la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, Bd. Independentei, nr. 14, Bl. B5, zilnic de luni – joi, intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14.

Observatiile, sugestiile si propunerile publicului se primesc in scris, la sediul APM Braila sau prin e-mail la office@apmbr.anpm.ro .

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente