8.3 C
Brăila
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăEvenimentPSD Braila vrea sa o puna sefa asistentelor pe ”criminala” de la...

PSD Braila vrea sa o puna sefa asistentelor pe ”criminala” de la Spitalul Judetean

Luiza Virgina Guta, asistenta medicala la Spitalul Judetean Braila, avand functia de asistent coordonator SPLIAA, adica cea care se ocupa de curatenia ”impecabila” din spital si de circuitele care ar trebuie sa aiba avizul autoritatilor. Curatenia, mai bine zis, mizeria din spital o caracterizeaza si asta nu ar fi tot daca ”madam” Guta nu ar fi raspunzatoare si de avizele ISU, ea fiind cea care trebuie sa o traga de maneca pe mangera Delia Rasnoveanu daca aceasta greseste.

Astazi, Guta vrea sa devina sefa asistentor din Braila, calcand peste cadavre, pentru ca, potrivit unor surse extrem de importante si valide, ea nu a luat nici o masura pentru punerea in practica a deciziilor ISU privind siguranta in cel mai mare spital din Braila. Sustinuta de grupuri de interese din PSD si negand ca ar avea vreo implicare in acestea, dar, culmea, si pentru remedierea greselilor aduse la cunostinta de ISU, Guta vrea doar sa fie sefa, chiar daca nu-i pasa de bolnavii din spital, mai ales ca nu a lucrat in viata ei la patul unui bolnav.

Peste nu foarte mult timp, alegerile interne din cadrul Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali – Filiala Braila, se vor termina, iar asistenta ”criminala” ar putea fi sefa! Adica, Luiza Guta, care face ceva pe indicatiile ISU vrea sa fie sefa tuturor asistentelor! Din cauza ei, echipe ISU verifica la fiecare trei ore ce se intampla in sectiile de care ea raspunde, dar doar pe hartie, pentru ca nu ii pasa decat de functia pe care ar putea-o obtine si pentru care, unii, arunca in piata stiri false.

Vom vedea, impreuna, daca PSD isi asuma gesturile ”criminale” ale uneia care vrea sa fie sefa doar pentru ca este blonda si are in inima cei trei trandafiri. Ramane intrebarea daca spinii au trandafiri sau invers!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente