15.6 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

MOTOC ALBNEGRU SRL anunta publicul interesat asupra decizieri APM Braila de incadrare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) – “PARCELARE TEREN PENTRU LOCUINTE SI FUNCTIUNI COMPLEMENTARE”, amplasament jud. Braila, com Cazasu, sat Cazasu, Tarla 13, Parcele 16, 17, 18 : planul nu necesita realizarea evaluarii de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila – mun. Braila, Bd. Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului A.P.M. Braila intre orele 9.00 – 13.00, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente